Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kamapörssin säännöt 

1. moottoripyörämessuilla järjestettävässä Kamapörssissä otetaan välitettäväksi käytettyjä ajovarusteita kuten ajotakkeja, housuja, nahkapukuja, ajokenkiä, saappaita ja kypäriä. Huonokuntoisia tai rikkinäisiä ajovarusteita ei vastaanoteta.

2. Asiakas määrittelee aina tuomalleen tuotteelle myyntihinnan. Myös Kamaset ry:n henkilökunta auttaa kaupallisen hinnan arvioinnissa vastaanottaessaan kamojasi. Mieti hintapyyntösi jo etukäteen.

3. Jokaisesta myyntiin tuomastasi varusteesta saat numeroidun lipukkeen, jolla voit lunastaa rahat tai hakea varusteesi pois, milloin vain messujen aukioloaikoina.

Mistä tiedät/näet, että varusteesi on myyty?

Kamapörssin ulkopuolella on numerotaulu, johon tiedot myydyistä tuotteista päivitetään ruksilla. Kun näet varusteesi numeron ruksatun, voit saman tien tulla hakemaan rahasi kassalta. Kamasetin välityspalkkio on 18 % varusteen myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään 5,- euroa.

4. Varusteista jättäessäsi saat myös pääsylipun, jolla pääset ilmaiseksi sisään messuille lauantaina tai sunnuntaina noutamaan rahasi ja mahdolliset myymättömät varusteesi.

Muista tarkistaa kamoista saamasi rahasumma heti kassalla. Jälkikäteen rahasummaa ei voi korjata. Epäselvissä tapauksissa Kamaset ry varaa oikeuden kahden viikon selvittelyaikaan messujen päättymispäivästä lukien.

5. Myymättömistä varusteista ei aiheudu kuluja, kunhan haet ne pois ennen messujen päättymistä 

Kuljetuksesta ja säilytyksestä peritään 20 euron maksu per tuote. Mikäli myynnistä tulleet rahat tilitetään sovitusti varusteiden omistajan tilille, peritään siitä 5 euron toimistokulu 18 % myyntipalkkion lisäksi.

6. Kamaset ry huolehtii varusteista messujen ja sen jälkeisen säilytyksen aikana huolellisesti, mutta ei vastaa niille aiheutuvista vahingoista tai mahdollisista varkauksista.

7. Myymättömiä varusteita säilytetään 30 pv messujen päättymispäivästä Sen jälkeen ne siirtyvät järjestäjän omaisuudeksi.